БлогРазликата между основно и абонаментно почистване

Готови ли сте да наемете фирма за основно почистване на Вашия дом? Ако е така, не сте сами.

Въпреки това, като наемате почистваща фирма, има няколко неща, които трябва да знаете. Едно от тези неща е каква е разликата между основно и абонаментно почистване. Про

Абонаментно почистване на дома

Когато наемате професионална фирма за абонаментно почистване, това ще включва нещата, които бихте правили на всяка седмица, за да поддържате дома си чист и уютен. Абонаментното редовно почистване е предназначено да поддържа определено ниво на чистота в къщата ви.
Когато инвестирате в абонаментно почистване, то професионалните чистачи регулярно ще извършват следните дейности:
• Прахосмучене и почистване на пода
• Почистване на къщата
• Почистване на баните – тоалетна, вана, огледало, мивка и др.
• Почистване на кухнята – избърсване на повърхности, външни уреди, изваждане на боклук и др.
Тези задачи за почистване обикновено не отнемат толкова време, въпреки това, те са от съществено значение за почистване на дома ви от прах, мръсотия и други отпадъци.

Основно почисване на дома

След като знаете какво би следвал ода включва услугата „абонаменто почистване“, е време да обясним какво се очаква от професионаланта фирма при „основно почистване“.

Основното почистване е услуга, която вероятно ще Ви се наложи да ползвате при наемане или освобождаване на жилище, или един, два пъти в годината (обикновено пролетта и есента). Основното дълбокото почистване на дома е по-скъпо от абонаментното почистване, и ние от Сити Клийн препоръчваме да се прави на около половин година.
Услугата основно почистване ще премахне дълго натрупвана мръсотия във Вашия дом. Тя ще обхване места и почистващи дейности, които обикновено не са част от абонаментното редовно почистване.
Някои от дейностите при основно почистване включват:
• Отстраняване на утайката и сапунната пяна от душове, кранове, кухненски плочки, плочки за баня и др.
• Почистване зад уреди като готварска печка, пералната машина и отстраняване на мръсотията, която често се натрупва
• Пълно отстраняване на прах
• Измиване на вътрешните прозорци на дома
• Почистване на врати и дограма
• Почистване на вътрешността на фурната и стъклената част
Както можете да видите, основното почистване е много по-задълбочено, отколкото редовното почистване. Това е основната причина да плащате повече, когато наемате професионалисти. Също така отнема повече време за завършване.

Какъв тип почистване имате нужда?

Когато сте готови да ползвате услугите на професионална почистваща компания, може да се зачудите от какъв тип почистване трябва да започнете. В повечето случаи, първоначално основно почистване на дома Ви е умен ход. Това ще улесни и последващата поддръжка на дома Ви.
Добра идея е да се консултирате с професионалните чистачи, за да определите коя опция е подходяща за вашите нужди.

Ние от почистваща фирма Сити Клийн можем да ви бъдем повече от полезни при консултирането и оснвоното и абонаментно почистване на Вашия дом. Доверете се на нашия професионализъм!