Професионално почистванеПочистване на офиси

Почистване на офиси – еднократно и абонаментно

Почистване на офиси – мястото, където прекарваме по голямата част от своя ден. За затова е необходимо да бъде чист и спретнат за да може да се отдадете пълноценно на своята дейност.
Ако ни се доверите ние ще изготвим оферта за основно почистване, абонаментно почистване или частично почистване. За нас ще е удоволствие да се свържете с нас и наш сътрудник да изготви персонална оферта за професионално почистване на вашия офис.

Независимо от това дали сте едноличен търговец в малък офис или голяма фирма с много служители и ползвате голямо офис пространство в бизнес сграда, ние можем да извършваме цялостно почистване на офиса Ви всеки ден, два пъти седмично или на всеки две седмици. Почистването се извършва извън работното ви време. Ние винаги ще съобразим с желаното от Вас точно време за почистване.

Ще направим подробен график, съобразен с Вашите индивидуални нужди за почистване. Ще определим кои почистващи дейности да се извършват ежедневно и кои по-рядко – като например почистване на прозорци и дограма, машинно изпиране на настилките в офиса и други.

Ще почистим до блясък бюрата, мебелите, подовите настилнки, кухни, тоалетни и зони за срещи и приемни, можем да извършим и специализирано почистване на техниката – телефони, компютри, лаптопи и принтери.

Предлагаме и еднократно поистване на офиси, което е изключително полезно след фирмено парти или някакво друго събите, след което е необходимо почистване и превеждане на офиса в работен режим.

Ще се радваме да посетим офис или офис сграда, както и да Ви предоставим подробна и конкурентна оферта за висококачествено абонаментно почистване.

Почистването на офиси, включва:

  • Какво можем да почистим професионално, като влагаме нужното внимание към всеки детайл в вашия офис
  • Машинно или ръчно почистване на твърди подови настилки, катопаркет, ламинат, мрамор, гранит, гранитогрес, теракота и други
  • Машинно почистване / пране/ на текстилни подови настилки – мокети, пътеки, килими
  • Машинно и ръчно обезпрашаване на всякакви повърхности включително и мебели
  • Почистване на работните места – бюра, монитори, клавиатури, телефонни апарати
  • Миене на прозорци, дограма и витрини
  • Почистване на бани, тоалетни и сервизни помещения
  • Почистване на кухни, шкафове и оборудване
  • Миене на съдове, обслужване на съдомиялна машина
  • Събиране и изхвърляне на отпадъци

Доверете ни се и се обадете, за да получите подробна информация за нашите

професионални почистващи услуги 0877 339 990