Професионално почистванеПрофесионално почистване на домове

Почистване на домове от Сити Клийн

Ако имате нужда от еднократно почистване на вашето жилище, нашите п рофесионални чистачи са на Ваше разположение.

Ние предлагаме цялостно еднократно почистване във вашия дом или търговска собственост на предварително уговорена дата и час.

Еднократно почистване на жилища в София.

Еднократното почистване може да се наложи по редица причини, а ние от Сити Клин полагаме изключител;на грижа, внимание и професионализъм за постигане на максимално добри резултати.Извършваме еднократно почистване след кстроителните ремонти, след които се налага отстраняване на прах, остатъчни ремонтни зацапвания на всякакви повърхности.

Ако сте позлвали имот под наем и желаете да го върнете в отлично състояние, или сте остъствали от дома си за определен период от време, нашето еднократно почистване на Вашата къщата или апартамент ще преведе имота в отлично състояние.

Чистото може да включва почистване с шампоан и гореща вода на килими и тапицерии, както и цялостно почистване, полиране и отстраняване на отпадъците.

Нашата услуга за еднократно почистване е подходяща и за домакини на сватбени тържества, партита или подобни събития, които биха искали да се погрижим за почистването на дома. Ние от Сити Клийн предлагаме надеждно, ефикасно почистване на конкурентни цени.

Обадете ни се, за да обсъдите вашите изисквания.

Абонаментно почистване на домове

Абонаментното почистване на жилища може да бъде организирано според Вашите желания, но обикновено се налага ежедневно, два пъти седмично или месечно почистване. Дейностите за почистване са съгласувани с вас.

Услугата включва общо почистване на всички помещения, почистване на твърди подови настилки, почистване на всички килими, почистване на всички повърхности и почистване и полиране на всички стъклени повърхности и мебели.

Кухненските повърхности се измиват и полират. Кухненските шкафове и уреди се почистват със професионални препарати, които няма да ги повредят или издраскат по никакъв начин. Ссъдовете за готвене и приборите за хранене, които се нуждаят от внимание, ще бъдат измити и върнати на местата им. Щорите ще бъдат почистени от прах и / или избърсани.

Баните се почистват изключително внимателно, като се гарантира, че всчико ще бъде старателно дезинфекцирано и защитено от появата на мухъл и промяна на цвета. Всички порцеланови, огледални, стъклени и други декоративни метални изделия се почистват внимателно и полират с подходящи препарати и материали.

В края на почистването всички контейнери за отпадъци се изпразват и почистват, а боклука се изхвърля.

Ние от Сити Клийн можем да предложим редица допълнителни услуги за домакинството, според Вашите индивидуални изисквания, очаквания и лични потребности като пране, гладене, химическо чистене.

Професионално почистване на домове

Когато цял ден сте в офиса и сте натоварени с допълнителни ангажименти след работа, най – малкото което искате е да се приберете в къщи и да почнете да чистите.
Когато събота и неделя искате да останете с семейството си и да се забавлявате без досадните ангажименти в къщи, моля обадете ни се и ние ще изготвим персонална оферта за професионално почистване на вашия дом.
Можем да ви изготвим оферта за;

  • Основно почистване на домове
  • Абонаментно почистване на дома Ви
  • Частично почистване на вашето жилище

Услугата ни за почистване на домове включва:

Какво можем да почистим професионално, като влагаме нужното внимание към всеки детайл в вашия дом.
– Машинно пране на меки подови настилки и килими
– Машинно миене на твърди подови настилки
– Пране на мека мебел и тапицерии
– Миене на прозорци, дограма и витрини
– Почистване на бани, тоалетни и сервизни помещения
– Почистване на кухни, шкафове и оборудване
– Почистване на прах от мебели и други повърхности