БлогКак да планирате честотата на професионални почистващи услуги?

Наемането на професионална фирма за почистване на дома предлага редица ползи за Вас, Вашия дом и Вашето семейство.

Едно от тези предимства е да може да диктувате колко често професионалният чистач да предоставя услугите си.
Колко често трябва да планирате професионални почистващи услуги? Факт е, че няма твърд и бърз отговор на този въпрос. Това зависи от размера на дома ви и няколко други фактора. Ако повечето хора се придържат към график веднъж седмично, на всеки две седмици или веднъж месечно, това може да не е точно за вас.

Почиствате ли през седмицата?

Има някои хора, които почистват през седмицата или между сезоните. Ако вие имате време за седмично почистване на дома си, и ако поне веднъж годишно си правите основно почистване, то за Вас най-подходящо е използване на почистващи услуги на две седмици или веднъж месечно.
Ако сте от хората с изключително натоварен график, които нямат никакво време за домакинската работа и нямате много време за почистване, то за Вас най-полезно и подходящо би било да ползвате услугата „абонаментно професионално почистване“ поне веднъж в седмицата.
Помислете колко сте заети и колко време можете да отделите за почистване, за да разберете колко често трябва да се извършва почистване от фирма.

Колко голям е Вашият дом?

По-големите домове ще отнемат повече време за почистване – това е очевидно. В някои случаи, ако почистваща фирма изпраща един човек, който да се справи с работата, може да им отнеме няколко дни, за се почисти до блясък.
Ако имате изключително замърсен дом, това също може да отнеме повече време за пълното му почистване. И в двата случая наемането на фирма за почистване по-често може да бъде от полза. Ние от Сити Клийн ще  Ви помогнем да се справите с домашните задължения. Вие ще разполагате с времето си, като същевременно гарантира, че вашият дом ще чист.

Какъв е бюджетът ви?

Какъв е вашият бюджет за професионално почистване на дома? Ако е ограничен, тогава може да имате възможност да си осигурите услугите само веднъж месечно.

Както можете да видите, има няколко фактора, които трябва да се вземат в предвид, когато се опитвате да прецените колко често се налага да използвате услугите на професионална почистваща фирма.  Отделете малко време, за да помислите върху въпросите, а след това се свържете с нас за консултация. Заедно ще обсъдим възможностите Ви и ще Ви помогнат да изберете график, който ще гарантира, че вашият дом ще продължава да изглежда страхотно без нарушаване на предварително определения от Вас бюджет.